tada!

jag har inte skrivit här på evigheter och känner inget behov av det heller direkt. mina få läsarare känner mig och jag tycker mycket bättre om att kommunicera ansikte till ansikte än via anonyma ord som ändå aldrig kan vara anonyma.

Idag har jag haft två intervjuer till min ena uppsats vilket har varit riktigt roligt och lärorikt. dock lite jobbigt det här med att skriva två uppsatser på helfart parallelt men roligt mest, det är ju självvalt. trivs bra med F som jag skriver med också, roligt när människor är oväntat trevliga haha.

snart åker jag till Oslo, kommer hem i slutet av augusti och ska slappa en månad typ innan jag åker till Prag. känner mig inte nervös, bara förväntansfull, ska bli så roligt att möta nya gator, nya ansitkten och att få vara mig med människor som inte känner mig sen innan, att lämna det som gnager här hemma just här hemma. jag känner att jag behöver utmaningar, är nog därör jag har dragit på mig så mycket att göra. det och allmän prestationsångest och pre-30-årskris hehe.

puss!

RSS 2.0