kill the lights

jag borde ta och köpa den där boken "kvinnor som tänker för mycket". ska bära mycket saker idag, syster flyttar. jag föreslog att jag skulle bära katten fram och tillbaka men det föll inte i god jord. igår köpte jag pynt inför advent. för första gången på 3 år så bor jag hemma på jul och inte på institution. åren där innan brydde jag mig inte om att pynta, vaddå jul liksom, samma skit ändå eller nåt tänkte jag väl. ser faktiskt fram emot julen i år, att tillbringa den med min familj, det känns bra.

remix

borde verkligen försöka sätta mig in i den 19 sidor långa EG-domen som ingår i uppgiften till nästa vecka. men tvättberget tvingade mig att gå ner i tvättstugan ist och nu har jag börjat organisera om mina garderober, herregud vad mycket kläder jag har :S britneys nya skiva var lite av en besvikelse men jag har hittat några spring-låtar till träningen iaf. är så sjukt sugen på att gå ut och festa. imorgon kanske om jag inte är helt död efter att ha hjälpt min syster att flytta.

grundat

saker och ting har liksom landat inom mig. nån slags ro och trygghet. kanske kommer jag att ha en känslighet ett tag till, kanske länge. men även om det känns så jävla tungt ibland så klarar jag av det. det är det viktigaste. förut trodde jag att när jag blev frisk så skulle det vara samma sak som att livet var fantastiskt hela tiden. livet är fantastiskt men därimellan kan det vara rätt svart också. men det är okej. i måndags när jag blev nerslagen i skorna ville jag verkligen skita i allt. kände mig så orättvist behandlad och var så arg och ledsen och hjärnan slog liksom om automatiskt offerposition och jag vet ju exakt vad jag ska göra för att gå ner mig totalt igen. men jag vill inte leva det livet. aldrig mer. så istället för att handla impulsivt så åkte jag hem och skrev en handlingsplan och grät. och nu känns det rätt bra. och det är fantastiskt, på riktigt.

breaks my heart

idag har jag blivit varm i hjärtat av fina människor och vacker himmel. det väger upp att jag har fått andas i fyrkant så mycket det senaste.

bryskelkål

eftersom jag inte hinner åka hem till elin idag så åt jag brysselkål till hennes ära. dom blev inge bra. kan ha varit för att de har legat i kylskåpet i typ 1 månad, vet inte. blev helt beska. tänke en kort förvirrad tanke om att de kanske hette BRYSSELkål för att de var BRYSKA, eh associationskedjan där du. men typ bryska som beska måste jag ha tänkt. annars gillar jag verkligen det här med husamnskost med fejkkött. måste komma ihåg att köpa lingonsylt nån dag, så gott till potatis och sås. när jag var liten var min favoriträtt grillkorv med pommes och brunsås. uuh. men jag gillade verkligen det. åh segar med att skriva klart uppgifterna till imorn. är så trött just nu. nästa vecka ska jag åka till stockholm, det ska bli jävligt skönt. hänga med ina och ha det gött och inte fundera över mig själv så jävla mycket. okej, nu ska jag skriva klart mina uppgifter, pusshejdå!

lägga band på sig

sitter just och anstränger mig för att hantera eftermiddagens besvikelse moget. har verkligen inte tid med det här, ska skriva 2 fördjupningsuppgifter men vill helst bara kapitulera. men jag ska inte göra det. jobbigt läge liksom, fine, deal with it då. klarar mig alltid på något sätt, i slutändan gör man ju ändå jobbet själv. men det hade varit skönt att kunna gå till terran 3 månader till och få prata om all osäkerhet och oro men om jag nu inte anses behöva det så får jag lösa det på något annat sätt. blir bara så jävla trött och ledsen. men som sagt, det ordnar sig på något sätt.

8-)

är förkyld igen. eller har aids eller nåt. men förhoppningsvis går det över fort. låg och kände mig knäckt imorse och snorade men sen kollade jag kursportalen och såg att jag hade fått VG på tentan! då blev jag så peppad att jag gick upp och städade och gick till återvinningen med allt skräp jag samlat på mig. sen gick jag till coop och var sur över att det är så jävla dyrt men nu är skåpen fyllda av goda grejer :D har ätit risgrynsgröt och ska läsa lite i ekonomiboken innan karin, angela och christoffer kommer hit. skulle egentligen behöva sova lite tror jag men jag måste verkligen plugga lite. hade en najs kväll igår på europapuben om man bortser från snorandet. och så jobbar jag vidare på snäll-projektet och försöker resonera med mig själv när jag blir så där oproptionellt arg, går hyffsat faktiskt.

snäll karamell

efter ett spinningpass idag så känner jag mig ena rätt bra till mods dårå.
var hos terran idag och han var snäll och sa åt mig att inte var så förhastad och drastisk, *ska jobba med det*.
ska nog skriva upp lite mål för mig själv som jag ska försöka fokusera på.

idag tröstade jag mig själv med att köpa en bok som inte tillhörde kurslitteraturen, Vansinnets historia av Foucault. Läste den på Ktb idag när jag inte orkade med know-it-fucking-all-ekonomerna men sen när jag skulle läsa i kursboken igen så verkade det så meningslöst att läsa om informationsbristen på marknaden. tur att böckerna är totalt undermåliga så att jag kan skriva arga kommentarer i marginalerna som är berättigade. har insett att jag måste sluta hetsa upp mig för småsaker, det tar mig ingen vart. men kurslitteraturen däremot, den SKA jag ju kritisera.

imorgon borde jag få reda på resultatet på tentan, det är 3 veckor sen vi lämnade in den.

ska krypa ner i sängen nu. har 2 täcken och det är så jävla najs. fast imorse var det så najs att jag vaknade 7.30 när jag skulle vara i skolan kl 8.15. men jag hann! imorgon börjar jag inte förrän 10 men ska till vårdcentralen innan och ta om blodproverna. var där igår och läkaren upplyste mig om att jag inte skulle dö. skönt tänkte jag, gillar ju ändå livet liksom. men hon sa att järnvärdet kan bero på att magen inte är bra än och att jag ev måste göra en gastroskopi, ve och fasa!

well well. sängen!


they gave you a heart, they gave you a name

åh har varit på nazispinning i 75 minuter och blivit skriken på. det var kul :)

fattar inte riktigt att det är måndag idag eftersom vi inte hade någon föreläsning och jag låg hemma i soffan och läste till kl fyra då jag gick på äg-möte. sen försökte jag plugga men kunde inte koncentrera mig.

kom hem för en halvtimme sen typ och bara *orka äta* slängde i havregryn, frukt, mjölk och juice i mixern och gjorde smoothie. det blev helt okej, *orkar inte tugga*
ska börja mixa all mat och ha med mig stora petflaskor till skolan att dricka ur på rasterna, det kommer nog att göra succé.

liten katt



åh det kan hända att det här är min blivande bebis! blir helt varm i hjärtat när jag tänker på det. lilla tuss!

alltså. ost. vad är grejen egentligen?

HAHA *känn dig snuvad* !
hade just skrivit ett *buhu buhu inlägg* men raderade det. för det är fan inte synd om mig. jag har det jävligt bra. måste bara uppskatta det. :)))

nu ska jag sova och imorn ska jag ha finbesök. och typ kolla på tv. och typ äta ost.
ost is the shit.
*lätt utvecklingsstörd eftersom mina föräldrar tappade mig i en golvet när jag var 18 månader och kan bara tänka på ost*


snart

idag vaknade jag av det var ljust vid 7.45. så himla skönt att vakna till ljus. sen åt jag frukost i sängen och läste tidningen, *mysa*.
 var och spinnande med syster vid 10 och nu har jag ligger jag i soffan efter att ha ätit och ska läsa en kursbok. ikväll är det fest med Lena som jag inte träffat sen i somras, ska bli kul :) ska dock inte dricka speciellt mycket för jag vill ha en skön söndag utan bakfylla, bakfylla är ju döden liksom.

känner mig rätt lugn och idag är en sån där dag då jag slås av hur bra jag ändå mår och hur glad jag är över det. önskar alla runt om mig som inte mår bra ska må bättre snart, på riktigt. det skulle göra mig så hemskt lycklig.
näe, nu ska jag sluta vara sentimental och plugga istället.

pussen!

blink and you'll miss it

går i katta-tankar och just nu hade det varit extremt mysigt med en liten katt. ah katter :)
ska försöka njuta av helgen, träna och hänga. funderar på att gå ut imorn för att få hångla lite. jag och christoffer var på afterwork och åt mat och drack en öl och sen åkte vi hem till honom och åt get och salina och kollade på
an american crime, usch så jävla hemsk, tur att ellen page är så het :) smyggrät lite, tror inte att christoffer såg det, han är ju stoneface liksom, skulle ju fått skämmas haha.

nu hoppas jag få sova så att jag är pigg på spinningen imorn.

ps. är nu friskskriven av försäkringskassan. tror att jag ska fira det med ett debattinlägg. tjo!

923hd9hf31h8ht

ah, snart är det helg. så jävla skönt. kommer visserligen att behöva plugga en del men det är lungan.
imorgon ska jag gå upp jättetidigt och åka med syster och morris till blå stjärnan, han ska kastreras stackars liten.
sen bär det av till skolan och seminarium och redovisning och sen är det HELG!
och åh vad jag längtar till vårterminen då jag kommer att slippa den största delen av min hemska klass. hemska hemska jävla skitungar. inte alla då men ca 90%. tur att man har fina vänner utanför skolan :)






slarvig_brud_82

mår jag dåligt när jag vaknar om några timmar så får jag verkligen skylla mig själv efter att ha ätit 3 mackor på hela dagen och sen följt upp det med diverse alkoholhaltiga drycker och snacks. men det var trevligt i kväll iaf. fina vänner jag har. synd att inte jag och elin kunde bo i samma hus när vi ändå bor så nära. så kunde jag gå över när jag ville och gå hem när jag fick astma haha (alltså pga av ev. allergi av elins katt-stuteri)

nu ska jag nog sova.

puss!

nöjd


idag har jag:
-tränat
-läst 2 kapitel i en kursbok
-rensat ur min klädkammare
-ätit lunch med några klassisar
-klippt mig (bara jättelite)
-gått på stan med mamma
-varit på after work med therese

såklart träffade jag christopher på la sombrita, hans sitter ju där jämt ;)

well, trevlig dag dårå. imorn ska jag ha fest :)

känner mig glad och nöjd och är lätt lyrisk av  få träna igen, hihi.

nu ska jag kolla på mitt obligatoriska seinfeldavsnitt innan jag somnar.

puss!

nananana

åh har just ätit godaste middagen, mumma :)

pratade med min gamla terapeut förut, hon är så bra. känns roligt att göra henne glad bara genom att må bra :)

idag har jag läst okoncentrerat  i traktorboken och ätit lunch med sandra. och varit hos allergiläkaren som tyckte att jag var så frisk att jag inte behövde komma tillbaka förrän om 3 år, gött ena!

snart ska jag åka till willys med syster men först ska jag läsa lite om Marx.

pussen!

stalin/rödluvan/kattungar och järnöverskott

har socialiserat järnet sen i torsdags. eller först gick jag på samsek möte. elevrådsnörderi på elitnivå typ. sen gick jag och drack tentaöl och blev typ asfull eftersom jag sovit ca 40 minuter på en vecka och ätit 2 mackor. well, straffet kom på fredagen då jag darrande gick runt och letade efter rödluvan-korg till maskeraden och ville döda alla högstadieungdomar som hade höstlov. sen var det kväll och jag gick på maskerad och det var trevligt men det är som i högstadiet igen med de där festerna med klassen. innegäng med 19-åringar som dissar mig typ. hårt liv liksom.
på lördag träffade jag christoffer och vi gick romantisk promenad och åt tacos som vilket heteropar som helst. fint.
sen hem och baka kaka och skrämma åsa till the grudge så att hon tvingades sova över, hehe. på söndagen gick jag och åsa en liten promenad runt skf:s industriområde och insåg att det typ är som area 51 eller nåt. trodde aldrig att jag skulle nå kviberg igen. men det gjorde jag och vandrade sedan ner till karin där angela och elin befann sig och jag fick fint sällskap och god mat och klappa världens finaste katter. ah katter och brudar :)

igår började skolan igen och den obligatoriska ilskan följde med den. gick hem till angela och låg i hennes säng och hade det fint efter skolan. idag har jag haft skola mellan 8-15 och sen försökt plugga fascism. har nog vissa anlag för det. sympatiserade en del med Stalin idag. stackarn hade borderline och gick runt och funderade på hämd i åratal tydligen. ah Stalin, du och jag liksom.

nu kanske man skulle titta till valet lite och dricka upp min lättöl. lättöl is the shit alltså. fast jag är fett sugen på en cigg men inga mer cancerpinnar! inte innan fredag iaf hehe.

pussa!

ps. just det. kommer nog att dö snart av min svåra genetiska sjukdom som gör att jag lagrar för mycket järn. varit trevligt att skriva här iaf. ds.

RSS 2.0