buhu

jag är så trött på att må illa så att jag vill gråta. igår mådde jag bättre men idag sämre igen. är rädd att det är något allvarligt fel på mig men antagligen är det att kroppen är stressad och trött. sover ju inte jättebra och det är en påfrestning att klara sig utan nattmediciner. vill bara verkligen bli frisk inför resan, ska försöka sova ut imorgon om jag kan. har varit och tränat och konstigt nog mår jag bättre när jag rör på mig. fattar ingenting.
nu ska jag laga mat, elin är på väg hit.
hejdå.

soenfgpråe¨2+2+45dsdjå¨ö

blir alltid så irriterad när jag ser den där reklamen om svampinfektioner. det är en tjej som lyssnar på musik i hörlurar och dansar lite och kliar sig i skrevet. och så kommer det in tre killar varav den ena ska föreställa hennes kille. hon fortsätter att klia sig i fittan och killarna tittar på henne som om hon gör något väldigt väldigt hemskt och konstigt. sen upptäcker hon killarna och tar av sig hörlurarna och killarna kollar dömande på henne och hon skäms. man förstår också att hennes kille skäms för henne. sen säger reklamrösten typ "svamp i underlivet kan leda till oanade situationer".
ja för herregud om en tjej tar sig i skrevet och påminner andra om att hon har en fitta som faktiskt kan klia ibland. hur jävla ofta ser man inte killar som tar sig i skrevet eller kliar sig i röven??
på tal om skrev satt jag brevid en av alla dessa killar med enorma kukar idag på bussen. jag menar deras kukar måste vara enorma eftersom de sitter med en meter mellan låren trots att man sitter inträngd på en liten buss. och för att jag ska slippa sitta med knäet mot killens knä måste jag sitta som en pryd liten flicka med benen ihoppressade.

världen har feber

vaknade strax efter 5 imorse och kunde inte somna om. men jag fick sova typ 5 timmar så det är rätt lugnt ändå.
var och tränade innan iris, det var skönt. sen hade jag enskilt samtal som mest gick ut på att terapeuten sa att jag var bra och stark haha.
träffade åsa och vid järntorget på eftermiddagen och gick med klimaxs gatuaktion, det var rätt trevligt. sen gick vi och åt panerad ost på gyllene prag. det var gott men min mage bråkar fortfarande. på väg hem gick vi upp på skansen krona och såg på göteborg i solndegången, det var fint.

jag och lillasyster ska åka till Cypern på måndag och vara borta en vecka. det ska bli himla skönt. bada och sola och äta god mat :D

allt är bra även om jag har lite ångest då och då men det är hanterbart. verkligen. tänker mycket på det som har varit, min sjukdom och att jag håller på att bli frisk. det är konstigt, kommer nog att ta tid att vänja sig.

nederlag

åh! illamåendet som aldrig gick över (fin filmtitel) är med största sannolikhet magkatarr och jag började med medicin igår. kan inte komma ifrån att det känns som ett nederlag, att jag inte har skött om min kropp osv. fast jag fattar verkligen inte varför jag får magkatarr NU, jag tycker att jag tar hand om mig själv och min kropp på ett bra sätt. men men.

igår hände det en rolig sak när jag gick förbi vasaplatsen. en liten tant sa något till mig när jag gick förbi med musik i öronen och jag stannade och tog ut lurarna.
tant: "ska du över här?"
jag: eh, nej men jag kan följa dig..
antog liksom att det var det hon ville då jag sett något liknande i en film från 50-talet. hon tog iaf min arm och i värsta snigelfart tog vi oss över. sen tackade hon så jättemycket och sa åt mig att cykla försiktigt (jag hade sagt att jag var på väg för att hämta min cykel). gullig tant faktiskt.

det här med magen har inneburit att jag nästan inte kan dricka något kaffe. det suger, jag gillar ju verkligen kaffe men det kanske är bra att jag drar lite. ett tag iaf.


het get

hjälper pappa med mp3-spelare och känner mig som ett datageni :) allt är ju relativt.

pratade med åsa förut i typ en timme, mestadels om mat och fejkkött. måste testa sojabaconen, nån som har ätit dem och har något bra tips?

idag är jag lite trött, verkar som jag alltid vaknar runt 8 nu oavsett när jag somnar, dygnsrytm kanske?
mår bättre nu i illamåendet och hoppas att jag är helt bra imorn, det skulle vara så skönt.

bättre?

mår lite illa idag men tror att *pepparpeppar* att jag håller på att bli bättre. åh snälla fru gud, jag skulle bli så glad om jag fick bli frisk!

idag ska jag tvätta och om jag är mår hyffsat ikväll så ska jag gå på fest hos Therese. det skulle vara roligt :) och så springer lisa varvet idag, stackars människa!, så jag ska väl gå ner och heja lite, de springer ju förbi här.

nu ska jag vila lite, det går förresten bra att sova utan theralen nu. jag är alltid lite ångestfylld innan jag ska somna då jag tenderar att förstora upp alla småsaker till oöverstigliga hinder. men så är det oavsett medicin eller inte.

suck och stön

buhu alltså. fortfarande illamående och nu har jag lite ont i magen också :C känns som om jag blir straffad för tidigare dåligt leverne. har sovit rätt mycket idag, typ bara gått upp för att göra mat. känner att jag blir hungrig men har ingen aptit men äter ändå i hopp om att må bättre.
undra hur jag ska kunna sova inatt när jag sovit så mycket idag? borde kanske ta en promenad men jag orkar inte.
imorgon är jag bjuden på fest men jag kan ju inte gå dit om jag mår så här. fan vilken sugig vecka.

synd om mig :C

mår fortfarande illa men mår bättre nu när jag har tagit mitt förnuft till fånga och lagt mig i soffan för att vila. det är ju bara så fruktansvärt TRÅKIGT att ligga hemma så jag åkte in till stan. provade 100 byxor och de som väl satt bra gillade jag inte modellen. alltså, hur kan man ha så många olika storlekar på byxor?? döden dö. hittade iaf 2 fina t-shirtar på monki, en står det I love soyabeans på haha.
ringde vårdcentralen imorse och efter att tanten där hade uteslutit magkatarr och graviditet verkade hon köpa min theralen-avtändning-terori. det gör dock inte jag eftersom illamåendet uppstod ca 5 dagar efter att jag slutat med theralenet. och det här känns mer som en skum magsjuka som man inte spyr av :S känns typ som en svår bakfylla, jävligt orättvist.
ska nog gå till iris iaf imorn, hade ju verkligen velat träna imorgon, buhu saknar spinningen. hatar att vara sjuk.

höhö

den här lappen sitter uppe vid kolonilotterna nära mig. tycker att den är hysteriskt rolig och småfnissar för mig själv varje gång jag går förbi. funderar på att ta med lite skit och se hur trivsamt det blir :)image1

illamående och ev flytt

vad fan är det för skumt virus är det jag har dragit på mig? mår illa men det blir lite bättre om jag äter något. fast direkt efteråt mår jag illa igen :S om jag inte visst bättre skulle jag tro att jag var gravid. men det är jag inte som tur är. ska vara en lycklig människa om jag vaknar och mår bra imorn. vill gå på stan imorn men pallar inte om jag mår så här.

har varit och kollat på en av lägenheterna idag! den var fin, ligger på andra våningen med en liten balkong. det är ett stort vardagsrum, ett rätt stort sovrum och ett helt okej kök. den är ljus och fin, behövs målas om och så men det vill man ju göra ändå oftast. OCH det finns en klädkammare som man kan gå in i! grymt ju! baddrummet var litet och lite skabbigt men ett fint badkar, underbart att kunna bada. den andra lägenheten som jag också är 2:a i kön på har jag inte sett än men tittade på utsidan och den ligger bättre, på 3:e (högsta) våningen med balkongen mot en gräsmatta. men den kommer säkert hon som är 1:a att ta. men den här lägenheten kommer jag att ta om jag får den. helt grymt att få en stor lägenhet som jag kan inreda och få plats med alla mina saker. eller så mkt grejer har jag inte men det är lite trångt nu. och så kan man ha en stor fest :D ska lätt ha värsta inflyttningsfesten om jag får lägenheten.

nu ska jag dricka mer cola, känns bra att ha en anledning till det, magen mår bättre då.

sömn

det här med att sova utan medicin går väl..sådär. inatt somnade jag kanske efter en och en halv timme då jag försökte prata med paniken i huvudet som skrek att jag inte skulle somna. liksom det är inte hela världen om jag inte sover en natt. men jag somnade iaf. vaknade dock några gånger och gick upp strax innan 6 så jag fick väl ca 5 timmars sömn. mår lite lätt illa men jag hoppas att det försvinner efter frukosten.

idag ska jag ha enskilt samtal på Iris och sen åka ut till Bellevue och kolla på lägenheten. ikväll kommer åsa och elin hit, trevligt :)

bättre

var ute och gick och fotade och njöt. illamåendet har nästan gett med sig, det hjälpte verkligen med cola och lite mat.

när jag var ute och gick pendlade jag mellan att känna mig stark och bra och väldigt arg. arg på att jag har varit så sjuk, på att livet har varit så jävligt. men stark för att jag har klarat det och inte gett upp.
tror faktiskt att det kommer att bli bra. på riktigt.

good vs. bad

bra grejer:
-ska kolla på en 2:a vid bellevue imorn som jag är 2:a i kön på
-lyckades göra god tofugryta igår med hjälp av elins direktiv
-har gjort cola med sodastreamern som inte smakar allt för illa faktiskt ^^

dåligt:
-mår illa och har känt mig yr idag
-har en del ångest

båda de två dåliga grejerna tror jag hänger ihop med att jag slutat med theralen till natten. och att jag kanske har ngt virus. men förhoppningsvis mår jag bättre imorn.

ska försöka ta en kvällspromenad idag också, det hjälpte mig att sova igår.

come on

har haft en himla fin helg hittills. i fredags åkte jag med M till Mullsjö och hälsade på på Iris. Blev helt nervös när vi kom dit, kändes som innan ett uppsatsseminarium ungefär, hjärtklappning och blev matt i benen. hälsade på de få klienter som var kvar från min tid och kramade om de flesta i personalen. åt lunch med annbritt och lisen, mina gamla terapeuter, och det var så kul att få träffa dem.
konstig känsla det där, jag tillbringade ändå ett helt år där och det var mitt hem då men nu är jag annorlunda och jag hade inte stannat även om de sagt åt mig att jag fick.

på fredagskvällen kom elin hit och vi åt middag och hade det fint.
igår cyklade jag ut till hövåsbadet för att möta sofia och lisa, det var min första längre cykeltur det här året och det var kul att cykla. eller ja, jag blir ju fett förbannad på folk som;
-cyklar i par och tar upp hela cykelbanan
-GÅR i cykelbanan, borde vara dödsstraff på det
-cyklar allmänt långsamt och verkar inte fatta att man vill komma förbi

det bor en jävla tävlingsmänniska i mig och när jag cyklar bor det en tävlingscyklist i mig. små scenarior om hur jag stannar någon och skäller på dem utspelar sig också i mitt huvud, eh eh ja.
cyklade om typ alla och var skitnöjd med mig själv, skrockade i huvudet för mig själv men sen! när jag är på väg hem så cyklar en kille om mig! blev verkligen sur och gjorde det till en grej att inte ligga mer än ett par meter efter honom *sjuk i huvet*
iaf, träffade sofia och lisa och det var fint. sen cyklade jag tillbaka till stan och möte åsa och vi gick och åt på Solrosen. (note to self; ta aldrig grytor, ta ALLTID lasagnen).
vi gick vidare till hagabion och såg Skådespelerskor, en fransk film som var rätt bra.
det var så ljust och fint när vi kom ut så vi gick och satte oss i slottsskogen men det blev kallt rätt fort och det kom stora stora mygg så vi åkte hem till mig och åt kladdkaka.

idag ska jag träffa min syster och agera gyminstruktör, haha. sen vill jag sola lite men jag har bränt upp ryggen från cyklingen igår då jag inte kom åt med sololja där, singellivets baksidor. får väl sola armar och ben eller nåt.

biatch

har hängt i slottskogen med de andra dårarna idag. det var trevligt, åt briemackor, förlorade i kubb och kollade på älgbebisar. får dock alltid en jobbig känsla av att se djur instängda, speciellt sälarna och pingvinerna.
när vi gick till spårvagnen så såg jag en man i rullstol med syrgastuber och massa grejs och kände mig tacksam över att jag är kroppsligt frisk och kan gå och vara ute och njuta av våren.
jobbigt med dagen är att folk har tjatat håll i huvet på mig om bantning osv. inte så att de har sagt till mig att banta utan de har pratat om sig själva men jag tycker att det är jobbigt. funderade på att säga något med det kändes dumt. sen skulle jag köpa iskaffe på 7eleven men det var inte färdigt, jag suckade och gjorde en grimas och gick därifrån. stackars brud i kassan men jag vill verkligen ha iskaffe!!112 gick hem och gjorde eget men det blir aldrig lika gott. anar att de man köper innehåller väldiga mängder socker, socker och fett är typ grundreceptet på goda grejer :D

imorgon åker jag till mullen, trevligt.

ps. grattis på namnsdagen pappa. hoppas att du inte läser min blogg men grattis ändå. ds.

bada

kände ett stort sug efter att kasta min febriga kropp i vattnet när jag åkte älvsnabben hem. det såg så skönt ut och jag var så jävla varm.

ps. cykelreparationen kostade 165 riksdaler så det var lugnt. ds.

döden dö

insåg att jag var sjuk igår när jag höll på att börja lipa av ansträngningen att duscha. kallsvettades när jag gick ner till närlivset för att köpa glass, måste ha glass när jag har feber. sen la jag glasspaketet mot min panna, det var skönt.

blev så jävla förbannad när folk pratade stenålders kost förut och referade till_reptilhjärnan_. ja de kanske borde äta rötter för deras hjärnor verkar inte ha utvecklats så mycket. arg_brud_82.
fan vad jag hatar folk som pratar bantning, det borde vara förbjudet.

har lämnat in min cykel idag, var lite pinsamt när jag förklarade att jag hade punkat mitt opunkbara däck :S
hoppas att det inte blir för dyrt, är fattig.

I stand corrected

trött på allt och alla (nästan).
ett plus på listan är dock att jag ska åka med upp till mullen på fredag och hälsa på på Iris. saknar både annbritt&lisen och det ska bli roligt att få träffa dem.
idag suckade jag högt på terapin när en av terapeuterna drog en av sina astråkiga anekdoter. orkar inte med gubbar som tror att de är roliga. gubbar är aldrig roliga, de är waste of space. vill typ slå någon jävligt hårt på käften. någon som verkligen förjänar det och som skulle (försöka) ge igen. haha, jag är väldigt stark i mina fantasier.
fryser hela tiden också så jag undrar om jag håller på att bli sjuk? eller så är det bara kallt.

måndag igen

har tillbringat helgen med syster vilket har varit fint. det var lite jobbigt att gå upp imorse när klockan ringde 7.15 efter helgens slacker fasoner. men det var rätt skönt att vara tillbaka på iris igen, gillar gruppen allt mer.

har frusit idag och kände mig som hurtig_brud_82 när jag tänkte att "jag blir nog varmare om jag går och tränar" haha. det blev jag också. har börjat ro på roddmaskinen innan spinningen för att träna upp mina svaga armar. eller så svag är jag inte men jag vill vara stark. en baksida av det är att jag får feta blåsor på händerna, funderar på att köpa handskar att ha men det är ju lite nördigt hehe.
läste lite i en bok om studieteknik och ett avsnitt heter "fantasin vinner över hjärnan" eller nåt sant. så sant, idag hörde jag spinningledaren säga "röka" (som vanligt) ett antal gånger men även "bakfull", eh ja.
på tal om att vara stark stör jag ihjäl mig på tjejer som säger saker som att "simmartjejer är inte snygga för de blir för stora" osv. ja för tjejer ska ju alltid bara träna för att bli snygga inte för att må bra och bli starka.

nu ska jag slacka i soffan.

ps. såg en granne på gymmet. hejade genom att le mot honom men tror inte att han kände igen mig utan verkade tro att jag stötte på honom och log menande tillbaka *pinsamt*

städning och syster

vaknade och var sjukt snuvig av allergin.
nu ska jag städa lite och sen åka ut till mina föräldrar och träffa min syster som jag inte har sett sen strax efter jul eftersom hon har varit ute och rest. ska bli fint :)
nu: städa.

it's gonna get better

har haft en riktig fuldag idag även om jag har fått höra att jag var vacker ^^

nu sitter jag i mina mysbyxor och huvtröja i soffan och dricker bubbelvatten, måste säga att soda streamern har satt en guldkant på livet, hehe.

har druckit frappocino idag och det är typ det godaste som finns. jag och syster brukade göra eget iskaffe förr förra sommaren. eller kaffe och kaffe, det var mest mjölk och socker med lite snabbkaffe i. men gott var och är det. saknar syster men snart kommer hon hem, finaste syster yster :)

grillningen igår var trevlig. följde dock inte med ut sen utan åke hem och sov. eller först såg jag på teveserier men sen sov jag. 
blev dock lite avundsjuk på hur fin idas lägenhet var. är så trött på min etta. elins tvåa är också skitfin, *vill ha*

imorgon ska jag bli av med min gamla soffa som blockerar ingången till mitt källarförråd. ska bli spännande att se vad som finns där inne när man kan gå in. kanske finns min fina klänning som jag har saknat där inne i  nån påse?

ps. skabbfingret är inte riktig skabb, det är bara eksemigt.



RSS 2.0