het get, fett får - det var inte igår!

hej bloggen, länge sen :)
har bara så fullt upp just nu att jag inte hinner sitta framför datorn så mycket som innan. just nu bor jag i min (nästan) ihoppackade lägenhet och längtar efter att få komma i ordning i min nya 2:a om en vecka. mycket att fixa; säga upp elen, ändra bredband och hemförsäkring, fixa adressändring. och så packa ihop all skit jag har. förutom alla mina egna grejer så har jag en del av mamma&pappas, en del saker som är min systers och 2 resväskor som är jennys.

i torsdags åkte jag och åsa och anna ut till åsas landställe utanför halmstad. det var en himla fin helg, drack lättöl, badade i jättevågor, spelade fotboll, lyssnade på annas högläsning och sov som en prinsessa.
i helgen bär det av igen, nu till hunnebo strand med läppglansgänget, min vuxna vänner ;). 

idag har jag klippt mig, frisören plattade luggen och jag ser väldigt annorlunda ut. fick också veta att mitt hår inte är slitet utan torrt. det var ju bra nyheter för då kan jag köpa inpackning och spara ut håret.
alltså är det bara jag eller alla sk servicemänniskor fett dryga? jävla göteborgsenergi alltså, bitches and hoes. killen på comhem var iofs rätt gullig, han bara "det finns ingen sån gata" när jag upprepat gatunamnet för sjuttielfte gången. men det löste sig.

idag har jag lagat mat till alla på iris. kocken är ledig och vi turas om. gubbarna var väldigt skeptiska till halloumin och quinoan men till slut åt alla och sa att det var gott. bakade bröd också och gjorde hummus. skulle aldrig palla att vara kock, tycker att det är kul att laga mat men det skulle jag verkligen inte göra om jag var tvungen att göra det varje dag till en massa människor.

hum hum, livet är fint och jag går runt och ler för mig själv för att jag är så glad att jag nästan är frisk. och jag vet att jag kommer att bli helt frisk och få ett bra liv. även om livet är fint nu så ska det bli skönt att få en riktig sysselsättning där jag kan fokusera på andra saker än mig själv hela tiden.
(som ni kan utläsa av rubriken är jag kraftigt intellektuellt understimulerad hehe)

I'm not scared

idag har jag påbörjat packningen inför flytten. började med källarförrådet. där fanns det mycket skit. och min gamla dagböcker. läste lite och började gråta för jag blev så ledsen av att livet har varit så jävligt. sen läste jag lite i en av mina journaler som jag har kopior av, det gjorde också jävligt ont. fattar inte att den personen de skriver om är JAG, att det har varit jag, att jag har varit så sjuk. känslan av vanmakt och hopplöshet och ångest blir så verklig igen när jag läser det jag själv och andra har skrivit.
en av terapeuterna på iris berättade vad sjuksköterskan på beh.hemmet i mullsjö hade tänkt första gången han såg mig, "den tjejen kan ju inte ens sitta på stolen, hon kommer att trilla omkull så väck som hon är".
jag blir så fruktansvärt illa till mods när jag hör hur andra uppfattade mig när jag var sjuk och missbrukade. samtidigt som det känns avlägset så är det inte det, det är bara bakom hörnet och jag minns känslan av abstinens, ångest och självhat. samtidigt så kan jag släppa det, det äter inte upp mig, jag är ledsen för att det har varit så men jag mår bra nu och det är jag enormt tacksam för.

bitterfitta

alltså världen och alla jävla idioter i den gör mig så förbannat trött. först fick jag lyssna på homofobiskt jävla skitsnack på lunchen, OMG jävla gubbjävel. fattar inte alla fula män som tror att alla bögar är ute efter just DEM, jag menar det finns vackrare män än trångsynta gubbar med ölmage. sen läser jag DEN HÄR artikeln om hur bögars hjärna är lik heterosexuella kvinnors och att då självklart homosexuella kvinnor har mer gemensamt med heterosexuella män. NÄR, ska man sluta ge forskningspengar till sån här jävla biologistisk dynga???!  självklart kan man utläsa vad man vill ur en studie och i den här verkar man mest vilja bekräfta heteronormen som så ofta annars. sån här forskning påminner så mkt om den rasbiologiska forskning man gjorde före och efter 2:a världskriget när man mätte omkretsen på huvudet osv . nu kan man rönga hjärnan ist, fan vad trött jag blir.

men: jag har gjort egen musli som blev finfin och varit på spinning. längtar efter min nya lägenhet och spanar inredningsprylar så fort jag kan.


men ja

bah öh öh, är seg i kolan höhö. trots detta har jag känt mig mycket kompetent idag när jag var på ett utredningsbesök på em mottagning som jag inte vill gå på. behöver säkert någon form av stödsamtal till hösten men jag vill fan inte gå på en psykiatrisk mottagning. hemska väntrum med hemska stolar och dåliga tidningar, tanter som frågar en massa saker och skriver i sitt block, jag är så klar med detdär. men jaja. idag skulle jag läst ut Svindlande höjder men gud i himlen vad tråkig den är, orkade inte. och jag hade 300 sidor kvar också, hehe. men jag ska gå på bokklubben iaf, kul att träffa de andra. hoppas starkt på att jessica har bakat en kaka med mycket fett och socker, ummm.
nu: måste ha kaffe.

cry me a river

det första regnet på flera veckor smattrar utanför fönstret och jag kan inte sova. jag vill gråta samtidigt som jag känner mig helt lugn. fint med sommarregn. önskar att det låg någon här i soffan med mig, någon att ligga brevid och vara tyst med och lyssna på regnet. någon att att krama, någon att gråta med, någon som stryker en över armen.


hoe hoe

fan, hörde ett _ritsch_ när jag klev upp i soffan förut för att dra upp persienderna. det var jeansen som gick sönder i mellan låren :C inte så mycket iofs så jag kan väl laga dem nån gång i höst när jag har tenta typ *lat*

orkade aldrig åka till therese igår utan låg och kollade på veronika mars, himla bra serie. har alla 3 säsongerna nu också. men jag kände mig kass som ställde in att ses, det påminer om förut när jag mådde skit och jämt ställde in saker. svårt att veta hur mycket man ska lyssna på sig själv, ska man ligga hemma om man känner för det eller ska man tvinga sig för att det kanske blir roligt? äh.

har varit och tränat och fan vad jag svettas mycket. har ändå rätt bra kondition nu så jag tycker inte att jag borde svettas så mycket?? men det är bra att svettas, man rensar ut skit ur kroppen. typ all jävla neuroleptika som läkare har proppsat på att jag ska stoppa i mig. blir så förbannad när jag tänker på det, hur jävla övermedicinerad jag har varit och antagligen fortfarande skulle ha varit om jag inte valt att sluta ta råd från okunniga läkare. specialistkompetens my ass. NU har jag äntligen slutat att må illa, nästan 6 veckor efter att jag slutade med mina nattmediciner. men skit samma, underbart att inte må illa längre.

nu ska jag ringa robert och kolla när och var vi ska ses,
konichiva bitches

kyligare

nu har solen försvunnit så att jag kan återgå till vardagen efter att ha levt dolce vita i medelhavsvärmen. hade en fantastisk långhelg med massa sol och bad och fina människor.
illamåendet har nästan försvunnit vilket är väldigt väldigt skönt.

ikväll ska jag ev hem till therese och kolla på matchen. får se, känner mig inte jättepepp. men men.

livet är fint och jag mår bra. så himla skönt att få ha en sommar där jag får må bra, minns inte när jag hade det sist, det måste ha varit minst 12 år sen.
OCH, fan vad det blåser ute! hållde typ på att blåsa av bron när jag cyklade hem.

svettig skabbo

det var fint att komma tillbaka till iris idag. hade enskilt samtal som gick bra. sen har jag varit på studentmottagning hos min kusin. jättemysigt att träffa mina 3 kusiner och andra i släkten. dock finns det ju alltid mindre roliga människor som man ska konversera med, blir så lätt uttråkad. men men, fick jättegod mat iaf.

nu ska jag kolla lite på serier, har verkligen saknat min dator när jag har varit borta. det finns säkert folk som tycker att det är sorgligt men det är ju en värderingsfråga so whatever.

har börjat cykla mer, tycker att det är underbart nu när det är så fint väder. men jag är ingen pretty girl som hoppar av cykeln fräsch, svettas skitmycket och får ha med mig en extra tröja att byta med. men vad fan.
imorgon ska jag hem till elin och träffa henne och katterna. alla mycket efterlängtade.

nu: serier.

tillbaka

igår morse kom jag hem efter en vecka på cypern med min syster. det har varit himla skönt, solat och badat. bada är bland det bästa som finns, älskar att simma under vattnet. sen har jag druckit en massa sliskiga kaffedrinkar med tonvis av socker och grädde i, heaven. och ätit en massa halloumi och glass :D 
tyvärr mår jag fortfarande illa från och till, värst på mornarna innan jag ätit. well, nästa vecka ska jag ta mig till vårdcentralen, den här veckan hinner jag inte. ska på min kusins studentmottagning i eftermiddag och snart ska jag cykla till Iris. imorn ska jag skriva kontrakt på lägenheten och på fredag är det ju helgdag. 

igår cyklade jag och elin till saltholmen och badade. det var underbart, något kallare än på cypern men uppfriskande haha. det var en gullig tant som sa "vad duktiga ni var, ni var i så länge och simmade runt och allt" haha. 

nu ska jag dricka kaffe och sen ska jag cykla till iris. har saknat alla dårarna.

RSS 2.0